( Kliknite na godinu za više informacija )
NIMCRO
Nimcro d.o.o je tvrtka osnovana 1994. godine od strane Nikole Serdara – vlasnika tvrtke NIM GmbH koja je do tada već desetak godina uspješno poslovala na njemačkom tržištu. Nimcro je domaći proizvođač jakih alkoholnih pića koji u svom asortimanu broji 20 brendova koji samostal­no funkcioniraju na tržištu i patentno su zaštićeni. Prepoznatljiva je prvenstveno po svojim brendovima među kojima se ističu Dalmatino, Blacky, Pelin, Mo­retto i ekskluzivna Brioni Collection jer je pažnja menadžmenta tvrtke orijentirana prvenstveno na potrebe i preference potrošača. Godine 2011. od Istravina d.d. otkupljuju legendarne brendove Pepito i Istra Bitter koji nakon redizajna započinju novi životni ciklus na domaćem tržištu. Kvaliteta i inovativnost u osmišljavanju proizvoda i brendova osnovna je misao vodilja u svakodnevnom poslovanju što rezultira visokim udjelom prihoda ostvarenih na europskom tržištu, u ukupnim prihodima tvrtke. Čak 50% ukupnih prihoda Nimcro d.o.o. ostvaruje kroz prodaju prirodnog likera Julischka u Nje­mačkoj i drugim tržištima sjeverne Europe. Tvrtka ima i vlastiti proizvodni pogon u Sesvetama te kontinuirano ulaže u tehnološki napredak i razvoj. No ne smatraju se proizvođačima već stvarateljima novih vrijednosti.

MISIJA
Kontinuirano otkrivati nove trendove u ispijanju alkoholnih pića i stvarati inovativne proizvode za vrhunske doživljaje naših potrošača.

VIZIJA
Postati vodeći hrvatski proizvođač alkoholnih pića s visoko postavljenim standardima proizvodnje i poslovanja. Posvećeni smo stvaranju novih vrijednosti za naše potrošače, očuvanju njihova povje­renja te odgovornom ponašanju prema njima kao i svim našim partnerima, zaposlenicima i cjeloku­pnoj zajednici.

CILJEVI
Kreiranje novih trendova i navika ispijanja alkoholnih pića. Stvaranje imidža poželjnog partnera u poslovanju. Postati drugi najveći domaći proizvođač alkoholnih pića. Utrostručiti prodajni volumen. Ojačati poziciju na inozemnim tržištima.
ČLANOVI UPRAVE
Nikola Serdar Željka Damjanović Dr. Hans-Rudolf Kurpiers
Generalni direktor Operativni manager/Prokurist Nadzorni odbor